Controleer zeker de medische gegevens van uw zoon!

 

Gelieve het volgende even door te nemen voor de kampinschrijving:

  • Het inschrijven verloopt via Stamhoofd, hetzelfde systeem als de jaarinschrijvingen. Jullie hebben hier dus reeds een account op.
  • Eenmaal jullie aangemeld zijn op jullie account, kunnen jullie de activiteit kiezen (Chirokamp 2023) waarvoor u uw zoon/zonen wil inschrijven.
  • Daarna zal gevraagd worden om nogmaals alle medische gegevens te controleren. Doe dit zeker!
  • Na het doorlopen van alle stappen zal u direct kunnen betalen. Pas na ontvangst van betaling is de kampinschrijving definitief.

 

  • Wachtwoord vergeten van Stamhoofd?
    • U kan een nieuw wachtwoord instellen, maar u zal tijdelijk beperkte toegang hebben tot de gegevens. Daardoor zal u de medische gegevens niet onmiddellijk kunnen controleren. Gelieve een dag te wachten om in te schrijven zodat u deze gegevens kan controleren (of ga een dag later opnieuw naar het account om daar de medische gegevens te controleren).

 

             SCHRIJF HIER IN VOOR HET KAMP 2023 (klik hier)

Inschrijven kan t.e.m. 2 juli 2023. Inschrijven = alle twee de stappen voltooien. Daarna aanvaarden wij GEEN inschrijvingen meer uit praktische overwegingen. Bedankt alvast voor uw begrip.

 

Nog vragen?

Wens je graag de afdelingsleiders / hoofdleiding / kookploeg te spreken, dan kan dit zeker. Stuur een mailtje naar info@chirojongenswevelgem.been dan zoeken we samen een gepast moment.

 

Moeite met in te schrijven?

 

Info nieuwe leden

Dit jaar is er een  fysieke infosessie voor onze leden die voor de allereerste keer meegaan op kamp. Deze vindt plaats op zaterdag 17 juni om 19u30 aan de chirolokalen.

Kan je niet wachten? Er staat op onze site ook een infosessie online van vorig jaar. Dat kan je terugvinden via deze link (helemaal onderaan)