Hieronder kan u uw dochter inschrijven voor het Chirokamp 2023. Dit gaat door van 11-19 augustus in Oudsbergen. Alle algemene info kan je hier vinden.
 

STAP 1: INSCHRIJVEN

KLIK HIER om in te schrijven.
 

Gelieve ALLE gevraagde gegevens zorgvuldig in te vullen! Het is zeer belangrijk dat we de juiste gegevens hebben van elk lid.

STAP 2:  MEDISCHE FICHE

KLIK HIER om de medische fiche in te vullen.


Deze zal vertrouwelijk behandeld worden door de leidsters. We zullen deze afprinten en elke ouder dient deze te ondertekenen bij het binnenbrengen van de bananendozen op 9 augustus van 16u-18u.

STAP 3:  BETALING

De kampinschrijving is compleet bij het betalen van het kampgeld. Dit bedraagt €180 en dient overgeschreven te worden op het rekeningnummer BE39 77959231 9319 met vermelding ‘Chirokamp 2023, naam, afdeling’. Gelieve deze exacte mededeling te gebruiken! Vanaf het derde kind in de Chiro bedraagt het kampgeld slechts €165.

Alle ingeschreven leden zullen in de week van 10-15 juli een bevestiging van inschrijving krijgen van hun leidsters, met daarbij de specifieke afdelingsbrief. Zo zijn jullie zeker dat jullie dochter goed ingeschreven is.