Huh? Gratis de Chiromeisjes steunen? Hoe kan dat?

Shop jij ook weleens online én wil je graag onze Chiro gratis steunen? Dan is Trooper echt iets voor jou! Hoe gaat dit nu allemaal in zijn werk?
Elke vereniging, dus ook Chiromeisjes Wevelgem, heeft een unieke Trooper-pagina: 
https://www.trooper.be/chiromeisjeswevelgem.

Op deze pagina staan er links naar webshops. Voorbeelden hiervan zijn Coolblue, bol.com, Collishop en nog veel meer. Als je via onze Trooper-pagina naar een bepaalde webshop surft, dan weet die shop dat jij ons wilt steunen. De link doet het werk en jij kan gewoon shoppen zoals je dat normaal zou doen, zonder iets te moeten bijbetalen! Van elke aankoop die jij dan doet, gaat er een percentje naar onze Chiro. 

Zal je dit vergeten?

Geen paniek, er is een oplossing! Je kan namelijk ook een ‘Trooper-bot’ installeren. Als je dan surft op een webshop die meewerkt aan het project, komt onmiddellijk de vraag of je Chiromeisjes Wevelgem wil steunen.

Hoe je deze bot installeert, wordt geïllustreerd in onderstaand filmpje.

Vragen?

Indien je nog vragen hebt of het installeren niet vlot verloopt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Voor ons is het namelijk een mooi extraatje dat we dan kunnen gebruiken om de chirozondagen, -weekenden en -kampen nóg leuker te maken!