Chirozondag

Met Chiromeisjes Wevelgem organiseren we elke zondag werking van 14u tot 18u (uitzondering: tijdens het winteruur is de werking voor het lager maar tot 17u30). Je kan je aansluiten als lid als je tussen 6 en 18 jaar bent.

Bij aanvang van de werking verzamelen we in de Deken Jonckheerestraat in Wevelgem.
De dag is in drie delen ingedeeld:

Voor 16u
We spelen een groot spel met de eigen groep.

Vieruurtje
Er
 is er eventjes tijd om vrij te spelen, een vieruurtje te eten en een drankje te drinken.
Leden kunnen een drankkaart kopen voor €6 en daar kunnen ze 10 drankjes mee drinken. Er is keuze uit Cola, Fanta en water (plat/ bruis).
Voor chips kunnen ze bij de Aspi’s terecht, die verkopen zakjes voor €0,50 t.v.v. hun voorkamp en tweedaagse.

Na 16u 
We spelen verder tot het einde van de werking.

Aan het einde van de dag kunt u uw kind weer komen ophalen aan onze lokalen. Let op: dit is een eenrichtingsstraat en een fietsstraat met weinig parkeermogelijkheid, dus wij raden jullie aan om met de fiets te komen.

Uniform

Zorg ervoor dat je kind kleren aan heeft die vuil mogen worden of het chiro-uniform, want van al dat spelen kunnen ze wel eens met vuile kleren thuiskomen… 

Lid worden?

Hoe oud moet ik zijn voor de Chiro?

Je kan je kind inschrijven in de Chiro vanaf de leeftijd van 6 jaar, als je kind dus in het eerste leerjaar zit. Ook oudere kinderen kunnen inschrijven binnen onze werking. Iedereen is er welkom. Alle kinderen /jeugd van het 1ste leerjaar tot en met het 6e middelbaar zijn welkom!

Kan ik ook eens proberen?

Weet je niet zeker of de Chiro iets voor jou is? Dan is het mogelijk om eens te komen proberen op zondag. Na de derde zondag kan je beslissen of je je definitief inschrijft of niet. Dit kan voor iedereen, elke leeftijd.

Hoe moet ik me inschrijven?

Inschrijven voor een jaar vol chiroplezier kost €40 en kan online via deze LINK.

Startdag

Onze startdag vindt plaats ieder tweede weekend van september (zie kalender). De startdag is de datum bij uitstek om eens te komen proberen bij de Chiro. Hier is tijd voorzien om uitleg te krijgen over de werking en kennis te maken met de leidsters die dat jaar zich inzetten. Op die manier kunt u al kennis maken met de leidsters van uw dochter. 

ALS JE 'T MIJ VRAAGT: CHIRO!